X

5-årig kaldes “verdens smukkeste pige” – se de utrolige billeder som får nettet til at måbe!

5-årig

Man siger oftes at ens egne børn er de smukkeste i verden, og det vil forhåbenligt altid forsætte, for kærligheden til ens børn vil som regel aldrig stoppe.

I dagens Danmark, er nogen forældre dog blevet en smule mere beskyttende og hjælpende, ingen forældre ønsker at der sker ens børn noget, og derfor vil de fleste forældre også hjælpe dem igennem livet.

Men når det kommer til børnenes udseende, så har den femårige pige fra Nigeria fået en smule mere opmærksomhed end hvad andre børn på hendes alder har fået, hun bliver nemlig kaldt for “den smukkeste pige i verden”.

Fotografen Mofe Bamuyiwai som lagde billederne af den femårige Jare Ijalana op på de sociale medier, og lige siden er det gået rigtig stærkt, billederne af hende, er blevet delt verden over, og de søde kommentarere strømmer forsæt ind.

Hit på Instagram

Det er ganske forståeligt at hun har fået så mange synes godt om siden billederne blev delt med omverdenen.

Ifølge Yahoo er den femårige Jare ikke professionel model, fotografen ønskede blot at vise omverdenen hvor smuk denne femårige pige var.

Vi alle ved at børn er forskellige på alle punkter, og de er smukke og dejlige på hver deres egen måde. Men mon ikke Jare går en stor og lys fremtid i møde efter disse billeder.

Skriv gerne om du ville lade dit barn være model? i kommentarfeltet

Tøv nu ikke med at del artiklen videre hvis du også synes at Jare er utrolig smuk og charmerende.

Denne hjemmeside bruger cookies.