X

Tvillingerne blev for 8 år siden kaldt for verdens smukkeste – se nu hvordan pigerne ser ud i dag

Tvillingerne

I mine øjne er alle babyer søde og fantastiske, men alle kan skrive under på at man som regel altid siger at ens børnebørn er de smukkeste og mest fantastiske, og det er også sandt. For alle børn er vidunderlige på hver og deres måde.

Men lad mig nu præsentere dig for moren Jaqi Clements som fødte to tvillingedøtre for cirka 8 år siden, og lige da de kom ud, forstod alle at disse piger var skabt af noget helt unikt.

Ifølge DailyStar blev pigerne sået til at blive “verdens smukkeste tvillinger”.

Nu 8 år senere, er pigerne Ava Marie & Leah Rose faktisk blevet kåret som de smukkeste tvillinger i verden, og de går med sikkerhed en stor fremtid i møde.

Deres utrolige øjne har formået at fange så mange menneskers opmærksomhed, og selvom pigerne her med sikkerhed går en spændende fremtid i møde, så håber jeg af hele mit hjertet, at de følger deres egne mavefornemmelse hele vejen igennem livet, lige som jeg ønsker for alle andre.

Nedenfor kan du selv bedømme pigerne, og jeg siger bare Wauw…

Sikke nogle guddommelige øjne, de er virkelig ikke til at stå for.

Herregud hvor er de dog smukke. Er det ikke fantastisk, at to personer kan ligne hinanden så meget? Del gerne disse smukke billeder med dine venner og familie på Facebook.

Denne hjemmeside bruger cookies.