X

11-årige dreng bliver mobbet med sin kræftsygdom – se nu når han begynder at spille på sin violin og får alle til tårer

11-årige

Lad mig præsentere dig for den 11-årige tyler, som igennem flere år var blevet udsat for mobning på hans skole, på grund af han havde fået kræft. Nu har han om nogen taget sin revanche!

Tyler fik konstateret kræft som blot 4-årige, og familien var ramt. I videoen nedenfor høre man også moren fortælle at det var nogle hårde år for dem alle sammen.

Heldigvis kæmpede Tyler sig videre, og selvom sygdommen ramte ham hårdt på grund af de mange strålebehandlinger, så troede han stadigvæk at han en dag kunne blive rask.

Mobbet af hans egne skolelammerater

I den sværeste tid, hvor sygdommen stod på, fik Tyler ingen “hjælp” fra hans skolekammerater, tværtimod grinte de af ham, og satte rygter i gang.

Musik blev Tylers redning til livet

Tyler begyndte at spille violin, og det skulle hurtigt vise sig at være hans redning til livet. Familien kunne se en glæde i hans øjne, når han spillede musik.

– Så snart han begyndte violinlektionerne, var det som at han skinnede op. Han var energisk, glad. Jeg tænkte: Herregud, jeg har fået min søn tilbage, siger moren.

Deltog i America’s Got Talent

Tyler valgte som mange andre at prøve lykken i det populære talentprogram, og det skulle altså vise sig at være en rigtig god idé.

Til tonerne af Kelly Clarksons “Stronger” fik han hele publikum og dommerne til at rejse sig op, og da han var færdig med at spille, fik han et stort bifald.Herefter sprugte Simon Cowell, hvordan Tyler havde det.

22 millioner visninger på Youtube

Simon Cowell var ikke færdig. Han havde noget vigtigt at sige til Tyler og andre, der bliver mobbet.

– Vi hører alt for mange historier om mennesker, som bliver mobbet. Men jeg kan sige én ting: De fleste, der bliver mobbet, er fordi, at de er bedre end dem, der mobber.

Herefter fortsatte Simon med at fortælle, at Tyler er en meget speciel ung mand, inden han sagde:

– Jeg vil gerne sige noget til mobberne på dine vegne.

Herefter trykkede Simon på den gyldne knap: The Golden Buzzer.

Tylers fantastiske optræden og reaktion kan du se nedenfor – og tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis du også blev imponeret!

Denne hjemmeside bruger cookies.