X

Utroligt syn: Russisk mesterskab i lussinger er virkelig ikke for tøsedrenge – tør du at stille op i konkurrencen?

Utroligt

Lussinger er ofte sammenkoblet med et skænderi eller et slagsmål, hvor to “fjender” virkelig ønsker at give den anden part en følelse af smerte.

Men i disse tider, er lussinger faktisk blevet langt mere populært end hvad man skulle kunne forstille sig, i Rusland er en ny disciplin nemlig kommet på skemaet, sporten eller hobbyen hedder mesterskab i lussinger, og nej, men skal virkelig ikke være en kylling hvis man vælger at stille op i denne slags konkurrence.

Derimod er konkurrencen for virkelig hårde gutter, som ligner at de netop er blevet løsladt fra et fængsel, og skal have deres vrede ud på en lovlig måde, uden at komme i fængsel igen.

Jeg går ikke ind for vold, men jeg acceptere dog at denne slags konkurrence findes sted under “normale omstændigheder” og at der findes nogle regler inden man svinger håndfladen mod modstanderens kind. For vi kan hurtigt blive enige, om at det er bedre at disse mennesker deltager i sådan en konkurrence, end at de udover vold over for mennesker som virkelig ikke bryder sig om at modtage sådan en flad uden nogen grund.

8 milliioner visninger på Youtube

I videoen nedenfor kan du se hvor vildt mesterskabet 2019 forgik.

I videoen nedenfor kan du se hvor vildt det går for sig: 

Vi advarer imod voldsomme billeder.

Turde du at stille op i denne konkurrence? Hvis ikke, så kender du måske en der skulle se videoen her.

Denne hjemmeside bruger cookies.