X

Dagens Test: Kan du finde tallet 609 på billedet?

I dag lever vi mennesker en stresset og travl hverdag, derfor er det yderst vigtig at tage nogle pauser i løbet af dagen, disse små pauser kan gå med at koble af eller rense ens hjerne, så man igen er klar til resten af hverdagens gøremål.

Hvis jeg siger hjernegymnastisk, så vil de fleste nok regne med at man skal udenfor og være aktiv og anvende sin hjerne imens, men det er det altså ikke, hjernegymnastisk er nemlig rigtig sundt for din hukommelse og helbred, især da mange danskere i dag sidder for en computer dagen lang.

Hvis der noget sjovere og bedre end at tage en god udfordring op? ikke hvis du spørger mig, disse små udfordringer kan nemlig skabe grin på kryds og tværs af lokalet.

Mine venner og jeg, har fornyligt stiftet en lille gruppe, hvor vi mødes for at snakke, drikke en kold sodavand eller andet, men så er det blevet en fast tradition, at vi skal løse nogle gåder, opgaver eller udfordringer, for at stimulerer vores konkurrencegen som de fleste mænd altså har.

Denne udfordring havde Jacob med forleden da vi mødes i gruppen, og ved første øjekast, troede vi alle at udfordringen var alt for nem, men det skulle altså vise sig at være langt sværere end først ventet.

Find tallet 609 på billedet nedenfor

Ta testen, der er en tidsgrænse på 10 sekunder, og den starter nu. Held og lykke.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke løste udfordringen inden for tidsgrænsen denne gang.

Svarede du rigtigt?

Okay, er du klar til svaret? Nedenfor billedet kan du se hvor tallet gemmer sig.

Tøv nu ikke med at del udfordringen videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan afprøve deres evner.

Denne hjemmeside bruger cookies.