X

Dagens udfordring: Kan du finde boomerangen?

Ifølge flere forskere siges det at regelmæssig hjernegymnastisk er yderst godt for vores hjerne og hukommelse, og nej det er ikke når vi dagligt sidder og tjekker vores mails eller surfer rundt på de mange sociale medier, derimod mener jeg at den “gamle” form for hjernegymnastisk, som styrker og giver os et sundere liv, hvor vi konstant træner vores geni-muskler.

De fleste kender med sikkerhed krydsord eller find 5 fejl, men igennem den senere tid, har vi kunne dele nogen udfordringer med jer, som i har taget rigtigt godt imod, og det er grunden til at vi faktisk forsætter med at sende jer disse små udfordringer.

I min barndom satte mine bedsteforældre “konstant” og lavede krydsord, det sker dog ikke så tit mere, da flere og flere er begyndt at gå online, men jeg har derimod fundet mig en ny interesse for hjernegymnastisk, det er så simpelt som det faktisk lyder, find det symbol som stikker ud fra resten af mængden.

Fuld fokus og koncentration

Nedenfor har jeg fundet en udfordring som har fået mange til at hive sig selv i håret, de fleste kan nemlig ikke finde symbolet som stikker ud fra resten, derfor bør du hele tiden holde fokus. for at løse udfordringen.

Derudover har du kun 1o sekunder til at finde symbolet, hvilket kun er med til at gøre det hele endnu sværere. Faktisk var ingen af mine tre venner, jeg udfordrede, i stand til at løse udfordringerne inden for tidsrammen.

Her kommer det første billede. Kan du finde boomerangen? Husk på, at du kun har 1o sekunder.

Lad testen begynde: Held og Lykke.

Kan du finde boomerangen, der stikker ud? Hvis ikke finder ud svaret nedenfor.

Tøv nu ikke med at del denne udfordring videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan afprøve deres egne evner.

Denne hjemmeside bruger cookies.