X

Provokerende og trodsig dreng nægter at fjerne sit ben fra sædet – se nu reaktionen når passageren sætter sig på ham!

Provokerende

Hvis der er noget som kan gøre mig utrolig vred og hidsig, så er det når man støder ind i selvoptagede og trodsige mennesker, som tror at de har denne verden for dem selv.

Vi lever i en verden, hvor mennesker er begyndt at tænke kun på dem selv, og ikke deres medmennesker, vi kan ikke løbe fra denne triste sandhed længere. Især mange af nutidens teenagere, går ind under dette. For ungdommen er virkelig en helt anden, end dengang jeg var ung. Der havde man dybt respekt for de ældre i samfundet, også selvom man ikke kendte dem man hjælp over vejen, eller flyttede sig i bussen, så den gamle dame kunne sætte roligt ned under hele turen.

I dag har mange unge utroligt svært ved at tilpasse sig disse spilleregler, som jeg stadigvæk håber og drømmer om kommer tilbage en dag. Se nu bare på denne ung dreng, som lærte det på den “hårde” måde.

Episoden blev heldigvis filmet, da en passager overfor var hurtigt med kamerat. En teenageredreng fyldte nemlig flere pladser i toget, men den unge og provokerende dreng havde ikke tænkt sig at flytte sig for andre, han var så optaget af sit eget ego og sin telefon.

Der var flere ældre som havde spurgt drengen om de måtte sidde sig, de fik ingen kontakt med drengen, men heldigvis var der en passagere som turde at gå imod drengens egne regler.

Han vælger nemlig at sætte sig ovenpå drengens ben, og det har fået folk på nettet til at hylde manden.

Det er nemlig drengens reaktion, som bliver delt som en løbeild, det er virkelig som om at han er lever i sin egen store boble, og ingen respekt har for hans medmennesker.

Op med tommelfingeren hvis du også vil hylde manden for at gøre det eneste rigtige i denne situation.

Denne hjemmeside bruger cookies.