X

Irske piger får millioner til at måbe med ders utrolige show til Ed Sheerans Megahit

Irske

Jeg har altid synes at folkedans har kunne byde på noget helt særligt, ikke nok med at bevægelserne går ekstremt hurtigt, så skal du virkelig have rytme i hele kroppen.

Irland er kendt for deres folkedans, og det ligger dybt i deres DNA, at denne folkedans bliver ført videre til de yngre generationer, så historien kan forblive lige så smuk og fantastisk.

Igennem årene har den irske folkedans ‘Riverdance’ fået millioner til at måbe, men også selv prøve kræfter med dansen og dens hurtige bevægelser.

Pigerne nedenfor formår om nogen at fortolke landets utrolige tradition, så man sidder tilbage med åben mund og klapper i hænderne.

14 millioner visninger på Youtube i skrivende stund

Med Ed Sheeran’s monsterhit “Shape Of You” optræder pigerne som også kaldes for Hession Irish Danse på den irske vestkyst.

Det er ganske forståeligt at dansegruppen her har fået så stor opmærksomhed på de sociale medier, for nøj de er dygtige.

Sikke dog en fantastisk fodarbejde, som man kun kan beundre.

I klippet nedenfor kan du selv bedømme pigernes utrolige opvisning:

Tøv nu ikke med at del videoen videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få glæden ved at se denne utrolige opvisning.

Denne hjemmeside bruger cookies.