X

Genialt rengøringstips: Rengør komfuret med disse 5 effektive tricks mod beskidte glasplader

Genialt

De fleste vil med sikkerhed give mig ret i denne påstand, at når det kommer til rengøring af hjemmet, så ‘springer’ man som regel ovnen over ude i køkkenet.

Men vi kan alle blive enige om at, køkkenet bliver anvendt hver eneste dag, og der er mange madrester rundt omkring. Jeg skal være den første til at indrømme at, ovnen hjemme ved os ikke var som ny, men efter jeg så dette. Tog jeg straks arbejdshandskerne på, og forsøgte om det overhovede virkede.

Min kæreste og jeg bor til leje, og vores komfur har set sine bedre tider, men selvom vi har været ude og investere i dyre produkter som siger at fjerne snavs osv, så bliver det aldrig så skinnende, som da det var nyt.

Men med disse geniale tricks, vil jeg næsten love at du får dig et helt nyt komfur igen.

Vi har samlet 5 smarte tips, som enhver bør kende til.

1: Viskestykketricket 

Dette geniale trick, går simpelt ud på at du skal drysse lidt bagepulver udover bagepladen, efterfølgende lægges et varmt/fugtigt viskestykke henover, lad det virke i omkring 15-20 minutter. Tør efter med en våd klud, og resterne kan hurtigt komme af.

Foto: Youtube

2: Komfurskrabertricket

De fleste danskere har en komfurskraber liggende i skuffen, og det er som regel altid en geniale løsning som virker i hjemmet.

3: Natron og Eddike 

Mange ved at eddike og natron kan hjælpe imod rigtig meget, hvis du hælder bagepulver på komfuret, lad det virke i omkring 15-20 minutter.

Foto: Youtube

4: Husholdningssprit og Ammoniak

Hvis du blander ammoniak med ti dele vand og 3 dele husholdningssprit – hvis du sprayer blandingen på de beskidte områder, og lader det virke i 10-20 minutter, og tørre efter med en våd klud efterfølgende er det som nyt.

Foto: Youtube

5: Det sidste trick, er opvaskemiddel som har en effektiv virken, hæld bagepulver over pladen og lidt brintoverilte, efterfølgende kan du tørre det beskidte område af med en våd klud.

I videoen nedenfor kan du se de smarte tricks:

Tøv nu ikke med at del videoen her videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan se hvor nemt det kan gøres..

Denne hjemmeside bruger cookies.