X

16-årige stiller sig klar på scenen – Simon Cowell siger han skal kigge på stolen ved siden af moren

16-årige

16-årige stiller sig klar på scenen – Simon Cowell siger han skal kigge på stolen ved siden af moren

Vi mennesker elsker at se de mange forskellige talent-programmer i fjernsynet. I denne tid kan vi danskerne se X Factor på TV2, efter de rykkede fra DR1.

Jeg har stor respekt for disse modige deltagere som tør at stille sig op foran så mange mennesker, det kræver utrolig meget mod, at stille sig frem foran nogen man faktisk overhovede ikke kender.

Derfor har de fleste håbsfulde deltagere som regel også nogle venner eller familiemedlemmer med til casting eller til den direkte udsendelse, Spørg bare den 16-årige Ruben Gray.

Han deltog i ‘Britian’s Got Talent’ hvor han havde skrevet en sang til hans elskede kæreste, som faktisk havde fornyligt havde behandlet ham dårligt.

Ruben Gray havde taget sin mor med som en støtte, da hans far var på forretningsrejse, men det Reuben ikke viste, var at der ventede ham en kæmpe overrakselse.

19 millioner visninger på Youtube

For da Simon Cowell pludselig spørger ind til farens rolle, kom der pludselig en stemme fra publikum som Reuben kendte. Reuben kunne næsten ikke tro sine egne øjne, hans elskede far sad blandt publikum og heppede på sin søn.

Hans stemme vandt alles hjerter!

Ikke nok med at han nu havde hans begge forældres støtte, så var han dybt overbevisende da musikken begyndte.

Simon Cowell var dybt imponeret

“Du Reuben, er yderst ægte, original, du løber en kæmpe fare for at ryge hjem i dag, jeg elsker din sang, du har et kæmpe talent og fortæller et kæmpe JA, fra mig. Og han skulle senere få fire store Ja’er.

Bedøm selv hans magiske optræden i klippet her:

DEL artiklen videre med dine venner og familie, så de også kan få muligheden for at høre denne drengs utrolige stemme og personlighed.

Denne hjemmeside bruger cookies.