X

98-årige mormor sætter sig ved pianoet – se nu når hun tryllebinder publikum

98-årige

Talentprogrammere er der nok af, fælles for dem alle sammen som stiller op til disse konkurrencer er at, de ønsker at vinde med titlen og få en stor karriere hvor de kan stå på scenen foran flere tusind mennesker.

Alderen skal dog aldrig holde en tilbage, for det er nemlig aldrig for sent, selvom tallet til tider er højt og smukt.

Det er  Lois Cunningham et skrivende eksempel på, for hun valgte nemlig at følge hendes mavefornemmelse, og det skulle hurtig vise sig at være en rigtig god ide.

Hele sit liv har den 98-årige Lois spillet piano og drømt om at spille foran netop sådan et stort publikum. Den dag skulle også snart komme, da hendes barnebarns mand, countryartisten Josh Turner, optrådte på Grand Ole Opry, hvilket er et af USA’s ældste radioprogrammer foran livepublikum.

Men Midt under koncerten skulle Lois få sit livs chance for at komme op på scenen, da Josh Turner afbryder sin egen optræden. Den 98-årige kvinde slår sig ned ved pianoet foran et forventningsfuldt publikum – og endelig går Lois’ drøm i opfyldelse.

12 millioner visninger på Youtube

I videoen nedenfor kan du se hvordan hun forbløffer dem alle sammen:

Tøv nu ikke med at del videoen her videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få glæden af at høre hvor god hun er.

Denne hjemmeside bruger cookies.