X

3 sygeplejersker står stille foran deres rollatorer – hold nu godt øje med manden, når musikken begynder

3

Livet køre op og ned som en Rutsjebane derfor skal man nyde og være ydmyg når livet køre på skinner, for når man mærker livets hårde tider, kan det være utroligt svært at lyset for enden af tunnelen.

Mange har nok prøvet at hære musik når livet er hårdt, musik er nemlig et fantastiske hjælpemiddel til at overvinde ens udfordringer her i livet, dog kan musikken ikke gøre alt for dig. Det kan den 55-årige John Woloski skrive under på.

Ifølge Inspiremore var John en arbejdshest, som havde været skoleleder igennem mange år, men pludselig blev han ramt af et slagtilfælde, som slog ham tilbage.

Han startede på en langvarig genoptræning, og hvis han ikke havde sin glæde og humor med som passagere, havde det set helt anderledes ud. Til stor inspiration for sygeplejerskerne og de andre som var indlagt, smittede John positive energi af på enhver.

Danser for en god sag!

Ifølge hovedpersonen selv, fortæller han at han havde haft en 14-årige skoleelev ved navn Lizzie som elskede musik, dog havde Lizzie udfordringer i livet, da hun havde cerebral parese, også kendt som spastisk lammelse. Men hvis man spørger John som stod i livets store åbning, hvor man tager imod alt den hjælp man kan modtage, så er han taknemmelig for at have mødt sin tidligere elev, som netop har vist sig at være en kæmpe inspirationskilde.

Internationale-Slagtilfælde-dag valgte John nemlig at gøre en ekstra dyd ud af, at hjælpe og fremvise hvordan disse mennesker fortjener en ekstra hyldest.

I klippet nedenfor kan du se hvorfor klippet er blevet et viralt hit:

Tøv nu ikke med at del videoen her videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få sig et godt grin med på vejen.

Denne hjemmeside bruger cookies.