X

Faren og børnene løber ind i stuen og stiller sig klar – se nu familiens reaktion, når faren vender sig om og får ALLE på nettet til at vride sig af grin!

Faren

Faren og børnene løber ind i stuen og stiller sig klar – se nu familiens reaktion, når faren vender sig om og får ALLE på nettet til at vride sig af grin!

Livets største gave, er virkelig at blive forældre. Det kan vi hurtig blive enig om, også selvom livet som forældre ikke altid er en dans på røde roser.

I dag er der mange holdninger og meninger om hvordan man er nogle gode og fornuftige forældre overfor ens børn, jeg har ikke selv børn, men jeg vil gå langt at sige, at det vigtigst er at gøre sit bedste, så kan ingen forlange mere af en. Men det er da også altid sjovt at kunne grine og have det sjovt med ens forældre, det kan vi også blive enige om.

Da jeg forleden så klippet med faren nedenfor, tænkte jeg straks på min egen far da jeg var barn. Faren i videoen her, går virkelig ind under kategorien som “årets far”

Sammen med sine to døtre, skulle de nemlig fremvise deres forstilling for resten af familien, og inden længe blev det delt på de sociale medier, til stor begejstring for rigtig mange på nettet.

Lad mig præsentere dig for årets sjoveste og modigeste far Steve Haddad, sammen med hans to skønne børn havde de øvet en lille dans til juleaften.

Stå frem, og gør dit bedste!

Selvom faren måske aldrig bliver professionel danser, så giver han om nogen sine børn et minde for livet, og det er virkelig det man betegner som en rigtig far.

Til melodien af den populære sang Single Ladies, indspillet af en af verdens største sangerinder Beyoncé.

Heldigvis nåede moren at filme showet, til stor glæde for os andre.

Se familiens magiske optræden nedenfor:

Tøv nu ikke med at del dette morsomme klip videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få sig et godt grin.

Denne hjemmeside bruger cookies.