X

Dagens udfordring: Kan du se den skjulte fugl på billedet?

Dagens

Dagens udfordring: Kan du se den skjulte fugl på billedet?

Jeg har altid synes det var ganske morsomt at prøve kræfter med disse optiske illusioner, og det er jeg langt fra alene om at synes.

Kunsterne bag disse optiske illusioner er nemlig ens, de tegner/maler billedet hvor der skjuler eller gemmer sig nogle motiver som kan være let for nogen at se, mens andre skal bruge evigheder på at finde disse motiver.

Igennem årene har vi set mange illusioner som har skabt stor debat på de sociale medier, da mange kan være uenige om motivet eller hvem der hurtigst kan finde det skjulte motiv, som kunsteren har “gemt” på billedet.

Jeg kom ind i denne magiske verden, for første gang over ved mine bedsteforældre, som havde deres spisebord fyldt med forskellige hjernevrider som altid samlede hele familien rundt om bordet.

Jeg har fundet en ny spændende udfordring, som nu deles som en steppebrand på nettet:

Kan i finde den skjulte fugl?

Udfordringen går simpelt ud på at i skal finde den skjulte fugl på billedet nedenfor indenfor 10 sekunder.

Fotografen tog billedet af dette yderst flotte træ, men opdagede senere at der skjulte sig noget andet, da han kiggede nærmere på træet.

Jeg må ærligt indrømme, at denne gang nåede jeg desværre ikke løse udfordringen indenfor de 10 sekunder vi havde, jeg brugte derimod 15 sekunder på at finde den skjulte fugl.

Og hvis du som jeg, havde utroligt svært ved at spotte fuglen på billedet, har jeg svaret til dig nedenfor.

Tøv nu ikke med at del denne udfordring videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan prøve kræfter med vores små hjernevrider.

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies.