X

Tysk lykkekage deles nu som en løbeild på internettet : Et hurtig kig på indholdet og du forstår det omgående!

Tysk

Tysk lykkekage deles nu som en løbeild på internettet : Et hurtig kig på indholdet og du forstår det omgående!

Vi danskere elsker kage, dog er tendens blevet at vi oftere og oftere er begyndt at støtte den lokale bager, når det handler om valget af kager.

Heldigvis er der mange derude endnu, som stadigvæk nyder hele processen i ens eget hjem, for der findes virkelig intet bedre end når man kan begynde at dufte den dejlige duft rundt omkring i hjemmet.

Jeg vil dog som den første indrømme, at det er længe siden at jeg selv har bagt en kage, det skyldes nok at jeg føler at den tid som man skal bruge, kunne bruges et andet og mere fornuftigt sted.

Men så er det heldigt at min kone er en mester i køkkenet, og det er mine børn og jeg utrolig glade for. og da jeg så kagen her, tøvede jeg heller ikke med at sende opskriften videre til min kone, i håbet om at hun ville “overraske” os derhjemme en dag med denne lækre kage.

Bedst af alt ved denne kage opskrift, er nemlig at den faktisk kan laves på mindre end 15 minutter, så nu er der ingen undskyldninger for at komme i køkkenet og prøve t lave denne kage.

Alt du skal bruge er følgende:

  • 3 Æg
  • 300 g Sukker
  • 1 kg Kvark
  • 6 Spsk Mannagryn + lidt mere til senere hen
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 125 g smør.

Følg opskriften trin for trin her:

1: Start med at varm din ovn på 170 grader.

2: Find smørret og læg det i en almindelig kasserolle, slå æggene ud, og rør denne blanding godt sammen. Tilsæt nu resten af dine ingredienser, og læg kræfter i indtil dejen er god og glat.

3: Nu skal du lige smøre din bogform ind i noget fedtstof, så den er klar til at komme i ovnen.

4: Stil den ind i ovnen på varmluft i omkring 45-50 minutter.

5: Velbekomme, jeg bliver allerede lækkersulten, bare ved tanken.

Tøv nu ikke med at del opskriften videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få glæden ved at prøve denne opskrift derhjemme.

Denne hjemmeside bruger cookies.