Læg bacon på en række og tilsæt kartoffelmos: Det færdige resultat får tusinder til at juble!
Hvis der er noget vi danskere er berømte for ude i den store verden, så er det om nogen vores Bacon.
Bacon kan anvendes morgen, middag og aften, og bare duften af bacon kan gøre de fleste sultne.
Da jeg forleden opdagede opskriften nedenfor, måtte jeg straks afprøve den inden jeg ville dele den med jer.
Kartoffel-sushi den er altså god nok, det kan måske lyde ‘underligt’ men når du først sætter tænderne i retten her, så er det ikke sidste gang at du laver opskriften her.
I Danmark har Sushi været ekstremt populært igennem de seneste år, men opskriften nedenfor har lidt anderledes ingredienser i end laks, avocado og krabbe.
Du skal derimod bruge ost, bacon og kartofler, og til sammen skabes der et magisk slutresultat.
Følg opskriften trin for trin nedenfor:
Alt du skal bruge er:
- 75 g ost
- 4 mellemstore kartofler, de skal være kogte
- 2 spsk hakket dild
- 1/2 tsk peber
- 10 skiver bacon
Sådan kommer du i gang:
1: Start med at læg dine kartofler ned i almindelig skål, mos dem grundigt.
2: Nu skal du bruge dine krydderier i og bland det sammen igen.
3: Find et stort plastfolie frem og læg det på bordet, som billedet viser herunder, læg 10 stykker bacon på bordet så de overlapper med cirka 1-2 centimeter.
4: Tilsæt din kartoffelblanding på bacon-stykkerne
5: Pres mosen ud på en tredjedel, nu skal din ost tilsættes.
6: Som en dygtig sushi-kok ruller du nu blandingen sammen som billedet viser nedenfor.
7: Når du har rullet den sammen, skal den i ovnen på 220 grader i cirka 20 minutter.
Nam Nam, nu har du lavet den lækreste ret som familien vil elske.