X

Her er 7 beviser på at mænd er langt svagere end kvinder!

Her

Her er 7 beviser på at mænd er langt svagere end kvinder!

Debatten om hvem der egenligt er det stærkeste køn, har været oppe og vende mange gange de seneste år. Flere kvinder og nogen partier ønsker endnu mere lighed mellem mænd og kvinder.

Men fakta er bare den, at kvinder har en meget højere smertetærskel end hvad mænd tror de egentlig har. Det vil stadigvæk været svært at indrømme for mange mænd. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg har kæmpe respekt for min kone, for jeg vil gerne være den første der indrømmer at de fleste kvinder har en højere smertetærskel end hvad vi mænd har. Bare tanken om at de skal føde ens børn.

Det skal dog lige siges, at ingen af os er ens, og derfor skal man lige tage dette med et gran salt, inden man køre noget op under skyerne.

Mange mænd har en særlig tendens til at klynke når de er syge

Mange af os, kender med sikkerhed også til ordsproget “mandesyge” som mange kvinder har oplevet at være vidne til hvis de har en mand i hjemmet.

Nedenfor har vi samlet 7 beviser, som virkelig slår det fast at kvinder er stærkere end mændene (Husk nu at tag det med et gran salt, det er jo kun for sjovt)

1: Av Av, stakkels peter.

2: Når man er indlagt på skadestuen på grund af forkølelse.

3: Jens, jeg ved godt at din læge sagde, at du burde slappe af på grund af din “voldsomme” forkølelse. Men det er ALTSÅ 7 år siden!

4: Som regel bliver mændene meget små, når de er syge og forkølet.

5: Forskellen på mænd og kvinder når de har ondt i halsen.

6: Når Bjarne er syg derhjemme, så skal hele familie lide af hans sygdom

7: Jeg tror inderligt jeg skal “dø”, min hals gør så ondt, og har gjort det i en uge nu.

DEL artiklen videre med dine venner og familie på Facebook, så de også kan få sig et smil på læben over disse ynkelige mænd.

Inspirationskilde Sexpacket

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies.