X

Ejerens gebis er sporløst forsvundet – men se nu, når hans hund åbner munden!

Ejerens

Vi har lavet mange artikler om hvorfor hunden er menneskets bedste ven, og det for vi endnu engang bevist i historien her.

Vores firbenende hundevenner, er yderst kærlige, loyale og sjove. Og så er de utrolige til at få ejeren og andre til at grine og elske dem ret hurtig.

Lad mig nu præsentere dig for Eunice, som er blevet et kæmpe hit på de sociale medier.

Ejeren spurgte en dag sin far, om han havde tid til at se til Maggie, da ejeren skulle ordne en masse praktiske ting ude for hjemmet, Maggie er utrolig nem at passe fortæller ejeren til  LadBible.com

Faren valgte på et tidspunkt at hvile sig på datterens sofa i stuen, han tog sit gebis ud af munden og lagde det på sofabordet.

Men nogen timer efter, forstod faren ikke hvor hans gebis var blevet af. Han ledte i længere tid efter hans gebis dog uden det store held, lige indtil han tjekkede på badeværelset, her fandt han nemlig også Maggie som kiggede utrolig uskyldigt op og åbnede munden…

Faren kunne ikke stoppe med at grine, Maggie havde været så fræk at tage gebisset i munden, da datteren fik tilsendt billederne af Maggie og historien bagved, så var datteren færdig af grin.

Man forstår godt hvorfor billederne her er blevet så populære på nettet, det ser virkelig også morsomt ud.

Tøv nu ikke med at del artiklen videre hvis du også fik et godt grin over disse skønne billeder.

Denne hjemmeside bruger cookies.